OgradaMea.ro - ce semeni, aia aduni

Platforma de networking, versiunea beta, e online!

http://beta.ogradamea.ro

Despre OgradaMea

Locul unde ideile prind formă, economia devine fascinantă, iar drumurile se deschid!

Tinerilor cu inițiativă

Ograda Mea s-a născut din dorința de a îmbunătăţi cunoştinţele economice ale tinerilor cu inițiativă și a celor dornici să-și ia viitorul în mâini.

Proiectul cuprinde 4 componente: cursuri, o platformă de networking online, întâlniri în majoritatea orașelor țării și workshop-uri pe teme economice, sub forma unor Școli de Vară.

Platforma de Networking

Ce ne propunem?

  • - crearea unei rețele de "parteneri locali" prin intermediul căreia să contactăm instituţiile de învăţământ şi asociaţiile studenţeşti pentru a ne prezenta ideea
  • - lansarea unei platforme online unde să promovăm materiale educaţionale şi să oferim oricui posibilitatea de a se informa şi de a găsi parteneri și investitori pentru proiecte.

Pentru început vrem să creăm o comunitate de oameni curioși și entuziaști, care nu se mulțumesc să rămână pasivi. Ajutorul nostru va consta în oferirea cunoștințelor economice de bază și posibilitatea interacțiunii cu investitori străini.

Tinerilor cu inițiativă

La început vom lua legătura cu cât mai multe centre educaționale din țară pentru a promova cultura economică printre tinerii ce doresc să își realizeze visurile. Ograda Mea va fi locul de interacțiune între antreprenori, investitori și tineri pasionați de economie.